15 Mayıs 2013 Çarşamba

Play-Off / Kalkın çocuklar gidiyoruz... (CANLI)


2.Lig'e giden yolda artık son virajlardayız. Play-Off'ların Malatya'da olması biz taraftarlar için dezavantaj olsada Malatya halkı'nın bize verdiği destek üzüntümüzü bir nebze olsada hafifletiyor. Herkesin bildiği gerçek var, Karagümrük taraftarıyla her zaman daha güçlü olmuştur. Geçmişte yaşadığımız sayısız başarıların ardından, bugün bulunduğumuz ortama gelmemizi sağlayan en büyük faktör taraftar ve semt bütünlüğüdür. 15 Mayıs akşamı otobüsler kalkıyor az kişide olsak Malatya'ya , semtimizi yanlız bırakmamak üzere yola çıkıyoruz. İnşallah yarı final maçını kazanıp 19 Mayıs günü oynanacak final maçına yoğunlaşacağız.. Hedefimiz kesinlikle 2 maçıda kazanıp takımımızı Fatih'e, Karagümrük'e şampiyon olarak döndürmek. Artık yorumların, kelimelerin sustuğu an.. Sezon başında hatırlarsanız paylaşımlarımızı durdurup, bütün kelimeleri yutup, şimdilik susuyoruz ama sezon sonu biz konuşacağız demiştik.. Susuyoruz,İnanıyoruz, Haydi kalkın çocuklar Malatya'ya gidiyoruz..

Maç Naklen Lig TV'de..

Tarih :  16 Mayıs Perşembe
Saat :    16:00
Stad :    Malatya İnönü Stadyumu
Yayın : Lig TV


Digitürk yayıncı kuruluşu Lig TV, 16 Mayıs perşembe günü oynanacak maçımızı naklen olarak verecek. Saat 16:00'da başlayacak maçı Lig TV kanalından seyredebilirsiniz. İş, Okul ve farklı nedenlerden dolayı gidemeyenler maçı televizyon ve DigitürkPlay'in sanal ortamından izleyebilecek.




Malatya Halkı'nın göz dolduran desteği..

Play-Off'lar Malatya'ya çıktığından beri bizlere müthiş bir ilgi gösteren, her koşulda maçların oynanacağı Malatya İnönü Stadyumun'da sadece Karagümrük'ün destekeleneceğini söyleyen, Malatya halkına, taraftar grubu Derebeyleri'ne, Dişi taraftar grubu olan Dişi Derebeyleri'ne, Malatya camiası'nın efsane isimlerinden Keşaf Kodaman ve isimlerini sayamadığımız nice iş adamlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Karagümrük yapılan iyiliğide, kötülüğüde unutmaz.Bizlere gösterdiğiniz bu misafirperverlikten anlatılamaz derecede mutlu ve gururluyuz. Her ne koşul olursa olsun oradan şampiyon veya olmadan ayrılırsak sizlerin bize verdiğiniz bu ilgiyi karşılıksız bırakmayacağız. Herşey gönlünüzce olsun, Teşekkürler Malatya.. 

Karagümrük'ün dostu yok diyenlerede bir hatırlatma yapalım ; Üzülmesin bizi seven dost, kardeş yürekler, geri dönüyor Karagümrüklüler..









Yarı Final / Pazarspor - Karagümrük 

Yarı Final maçı için, Otobüsler 15 Mayıs akşamı saat 21:00'de Karagümrük'ten kalkıyor, git gel tam 2226 KM yol yapacak taraftarlarımıza kazasız, belasız yolculuklar diliyoruz..

Bu arada yıllardan beri artık bir bütün olarak gördüğümüz Karşıyakalı can kardeşlerimizi söylemeden etmeyelim.. Her fırsatta, her koşulda, her alanda, her dakikada, Karşıyaka ve Karagümrük sevdasını tek yürekte yaşatan herkese bi lafımız var ; Sanmayın kendi derdimize düştük, ilelebet KarşıyaKaragümrük.. İstanbul'da ki delikanlı kardeşlerimiz Bayrampaşalılar, Sarıyerliler ve ismini saymadığımız tüm yüreklere selam olsun. Karagümrük sizleri seviyor..

Hiç yorum yok: