28 Haziran 2012 Perşembe

Savaşımız başladı, Sonsuza dek sürecek..

Bundan 1 sene önceydi.. Karagümrüğümüz 2.sezonunda da Amatör'den çıkamadığı için kara bulutlar semtin üzerinde dolaşıyordu. Çok üzgündük. Çünkü biz hakikaten bu bataklığı hak etmiyorduk, bu semtin her insanı futbolla yanıp tutuşuyordu, zamanın süper lig tozunu atan Karagümrüğü bu halde görmek herkesi üzüyordu ama eldende birşey gelmiyordu. Endüstriyel futbol tüm maddi olumsuzlukları üstümüze yığmıştı.

Klüp kayyuma devredilmişti.Evet yanlış duymadınız klüp parasızlıktan kayyuma devredildi ve 85 yıllık çınar kapanma noktasına gelmişti. Bu semtin en büyük özelliğiydi ; Asla kaybetmeyi sevmeyen yapısı! Sahip çıktık, 3-5 yeri sattık klübü ayağa kaldırdık. Bu semtin az ama öz taraftarları bunu başardı. Önce lige katılacağımız belli oldu. Sonra ise o müthiş birliktelik. Her maç yoğun kitleye oynadık, gittiğimiz her deplasmanda şehri Karagümrüğe çevirdik. Bizim korkusuz, cesur ve inananlar ordumuz Karagümrüğü şampiyon yaparak neredeyse kapanacak durumdayken takımımızı 3.lige çıkardı.

Ve artık kötü günler geride kaldı. Güneş bizim için doğacak surlar ardından. Bu taraftar sizce mutluluğu hak etmiyor mu ? Koca İstanbul'un göbeğinde sanki gizli bir bahçede yer alan bu semtin insanları,Yıllara meydan okurcasına her maç yenileceğini bile bile inadına peşinden giderken, güzel günleri hak etmiyor mu ?



Bu semt neler gördü kimse hayal edemez. En büyük kavgaları, en büyük sevinçleri bu köşebaşlarında tattık biz. Bu senede inanıyoruz! Aslında Her sene biraz daha inanıyoruz. Yolun sonunda yine biz güleceğiz. Yıllardır çektiğimiz çileleri gökyüzüne uçurup sevinçlerimizi koyacağız önümüze. Endüstriyel futbola inat , Seninle güleceğiz İstanbul'da..



Biz hiç bir Acı'ya baş eğmemiş bir Semtin çocuklarıyız.. Yenilmeyiz Asla...Sabret, Karagümrük sabret.. Zaptedeceğimiz günler yakında..

Hiç yorum yok: