17 Temmuz 2012 Salı

Ercüment Coşkundere Karagümrük'te..


Takımımız dün Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ile resmi sözleşme imzaladı.
Geçtiğimiz yıllarda Samsunspor ve Malatyaspor!da teknik direktörlük yapan coşkundere son olarak samsunspor A2 takımını çalıştırıyordu.
İmza töreninde bir konuşma yapan Karagümrük A.Ş icra kurulu başkanı Fahri Kara, 2011-2012 sezonunda BAL liginden şampiyon olarak 3. Lige çıkan Karagümrük spor kulübü'nün hedefleri büyüterek kısa orta ve uzun vadeli planlar yapmıştır. İlk icraatımız olarak kulübümüzü dernek statüsünden çıkararak anonim şirket yaptık. Gelecekte türk futboluna yeni Abdülkerimler,Oktay lar, Serdarlar kazandırmak için alt yapıya büyük önem vermekteyiz. Bu bağlamda hem yetiştiricilik hemde yarışmacı kimliği ile alt yapı ve üst liglerin Türkiye deki en deneyimli hocalarından Ercüment coşkundere ile anlaştık. Ercüment hoca ve ekibi ile Uzun yıllar beraber çalışmak için birlikte yola çıktık.

Ercüment Coşkundere yönetimindeki takımımız 16 Temmuz 2012'de  toplanarak birinci etap kampı için İzmit Kartepe Green Park Otel'e giderek sezon hazırlıklarına başladı

Büyük Karagümrük taraftarı rahat olsun
Hocamızın istekleri doğrultusunda transfer listemizde bulunan, süper lig bank asya ve 2.lig den toplam 14 oyuncu ile anlaştık bu oyuncularla hafta içerisinde resmi sözleşme imzalayarak kamu oyuna duyuracağız. Halen görüşme aşamasında olduğumuz 4 oyuncu ile de hafta sonuna kadar anlaşmayı umuyoruz.
Hedefimiz şampiyonluk;
Uzun ve zorlu bir yola çıkacağımızı biliyoruz. Bu yolda en büyük destekçilerimiz büyük Karagümrük taraftarı olacaktır. Yeni sezonda büyük Karagümrük taraftarından beklentimiz, adına ve tarihine yakışır bir şekilde centilmence takımını desteklemektir.
İmza töreninde konuşuan Ercüment coşkundere;
Hedefleri olan çok büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım.Karagümrüğü tercih etmemdeki en büyük sebep hem tarihi hem taraftarı hemde yeni yapılanmada yönetimin üstlendiği kurumsal yapı oldu.Bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımıza başladık yapılan transferler den dolayı yönetime teşekkür ediyorum. Yeni sezonda taraftarlarımızın desteği ile hedefe ulaşacağımıza inancım tamdır.
Ercüment coşkundere'nin yardımcılıklarını FERRUH ÖZGÜN, ÇETİN ÜNAL, EMRE BAYRAKTAR yapacak.

Hiç yorum yok: