29 Nisan 2012 Pazar

Şampiyon KARAGÜMRÜK !

30.04.2012
Yüreğimizle, bileğimizle, şerefimizle, alnımızın teriyle 3 yıl aradan sonra profesyonel liglere geri döndük. O kadar inanmıştık ki o kadar benimsemiştik ki semtimizi sene başından beri yaptığımız tüm haberlerde, "sabredin çocuklar yolun sonu aydınlık" diye mesajlar vermiştik taraftarlarımıza. Ve "sabrın sonu selamettir" deyimi gerçek oldu.

"29.04.2012 Büyük Karagümrük Göçü" yapacağız demiştik nitekim öylede oldu. Haftalar öncesinde semt havaya girdi, bayraklar asıldı, pankartlar yapıldı. Maç gecesinde yüzlerce kişi sabahladık herkes artık maç saatini bekliyordu. Saat sabah 00:07'yi gösterdiğinde Karşıyaka Çarşı'dan kalkan otobüs semtimize "Hoşgeldiniz Kardeşlerimiz" sesleriyle giriş yapıyordu. Dakikalar geçtikçe heyecanda, kalabalıkta artıyordu. Konvoy yapmak üzere özel aracını alan bayraklarla bir bir fevzipaşa caddesine yanaşıyordu. Ardından Sarıyer'den gelen kardeşlerimizde "Hoşgeldiniz Kardeşlerimiz" sesleri edasıyla semtimizde ağırlanıyordu. Hemen ardından gelen 1 otobüs Bayrampaşalılar'da yine aynı şekilde "Hoşgeldiniz Kardeşlerimiz" sesleriyle misafir edildi. Ve artık yola çıkma vaktiydi onlarca otobüs semtten büyük bir konvoyla hareket etti. FSM Köprüsü girişinde kopmamak adına tekrar birlik olundu.


 Erken saatte Maltepe'ye varan binlerce taraftarımız maç saatini büyük bir coşkuyla beklediler. Erken saatte izdiham olmaması için stada giren taraftarımız maç öncesi muhteşem bir destek verdiler aynı zamanda da rakibe müthiş bir baskı ve korkuyu hissetirdiler. Maça yarım saat vardı ama biz çoktan Karagümrüğe çevirmiştik Maltepe'yi.

İşte maça başlayan şampiyon kadromuz ;
Kırmızı-Siyahlılar karşılaşmaya, Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan'ın yönetiminde şu kadroyla çıktı:

99 - Ahmet Murat Pekiçli
4 - Turgay Topal
5 - Hakan Fırıloğlu
8 - Eser Berkil
9 - Abdullah Koparan
10 - Mustafa Kurtay (7 - Oğuzhan Türkmen)
20 - Eray Fırat
22 - Erkan Kavak
76 - Turgut Gönültaş
88 - Alperen Hamza Çolak ( 11 - Emre Karadağ )
89 - Sinan Yüksel ( 13 - Umut Ceylan )

İlk yarının 0-0 bitmesinin ardından 2.yarı başı tribünler "bizler inandık sizde inanın" temposuyla rakibe kurulan baskı 54.dakikada attığımız golle sonuçlandı. Gol sonrası çılgına dönen taraftarlarımızın oluşturduğu görüntü ise görülmeye değerdi.



73.Dakikada yediğimiz goldeki şoku hemen atlatıp 81.dakikada Eray'ın golüyle tekrar öne geçtik. Artık bitti derken 5 dakika sonra asıl şoku yaşadık. Ceza sahamızda Turgay ile Onur'un arasındaki mücadeleye penaltı çalan hakem adeta sinirlerimizle oynuyordu. Penaltıyı gole çeviren çekmece taraftarları sevinirken biz ne yapcağımızı şaşırmıştık. Saldır Karagümrük diye tempo tutan taraftarlarımızın ağzında tek birşey vardı ; " bu takım bu sene şampiyon, bu takım çıkmazsa  gerisini siz düşünün "

Ve işte tam o sırada bizi duyar gibiydi Oğuzhan. Turgut'un muhteşem çabaları sonucu topu dışarıya çevirmesi ve Oğuzhan'ın topu filelere yollaması binlerce Karagümrüklüyü çılgına çevirmişti. Artık Şampiyon seslerini gür söylüyorduk çünkü maçın bitimine 1 dakika kalmıştı. Hakem son düdüğü çaldığında tarifi imkansız mutluluk yaşıyorduk hem tribünde hem sahada..



SÖYLEYECEK FAZLA SÖZ YOK DÜNKÜ ALDIĞIMIZ ŞAMPİYONLUK TEKRAR GÖRECEĞİMİZ GÜZEL GÜNEŞLİ GÜNLERİN KIVILCIMIYDI. BİZDEKİ BU YÜREK, BU TARAFTAR OLDUĞU SÜRECE GÜZEL GÜNLERİ GÖRMEMİZ YAKINDIR.. İNANIN ÇOCUKLAR SADECE İNANIN..






29.04.2012

Geri döndükkkk.. Geri döndük... Napalım arkadaş tamam daha 3.lige çıktık ama bi bilseniz karşılıksız olan bu sevdamızı bi bilseniz içimizdeki Karagümrük aşkını.. Yaşasın Karagümrük çocukları bugün yaptığımız tribün ve konvoy her baba yiğidin harcı değildir.. AYRINTILAR SONRA SONRAA DURUN DAHA KUTLAMADAYIZ..

Hiç yorum yok: