23 Nisan 2012 Pazartesi

29.04.2012 - TARİH BİZİ YAZACAK !



28.04.2012
Herkes yarın en geç 11,12 gibi semtte olsun. Dolan otobüsler semtten hareket edip FSM Köprüsü gişelerindeki park alanında konvoy olmak üzere arkadaki otobüsleri bekleyecektir. Avrasya Maratonu nedeniyle Boğaz köprüsü sabah trafiğe kapalı olacaktır bu yüzden biraz daha erken semtten çıkış olacaktır. Yarın herkes bir kez daha Karagümrük taraftarının büyüklüğünü görecektir. İnşallah krallar gibi veda edeceğiz amatöre, bir daha dönmemek üzere.. Yarınlar bizim olacak çocuklar inanın!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ve finaldeki rakibimizde, maçın oynanacağı stadda belli oldu! 29 Nisan Pazar günkü dev maçta rakibimiz bir diğer İstanbul ekibi Büyükçekmece oldu. Dev maça ev sahipliği edecek stad ise Maltepe Stadyumu oldu. 29 Nisan pazar günü tarih bizi yazacak, İstanbul yanacak, Büyük göç gerçekleşecek ve inşallah takımımız istediğimiz liglere geri dönecek.

Efsaneyi geri döndürmeye sadece 90 dakika kaldı. Hiçbir mazeretin kabul edilemeyeceği gibi pazar günü semtten büyük bir göç gerçekleştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Otobüsler tutuldu ve halen daha kaynak aranıyor yeni otobüsler için. Çünkü biz oraya kimsenin hayal edemeyeceği şekilde binlerce kişi gitmeye hazırız.

Kendi tırnaklarımızla kazıya kazıya maçları kazanarak, düştüğümüzden beri dimdik bir duruş sergileyerek, ve yolun sonuna bu kadar yaklaşmışken, bu kadar inanmışken, bu kadar birlik beraberlik içindeyken ALLAH inşallah dualarımızı kabul eder ve koca çınarı son maçımızdada yüzümüz ak şekilde çıkarır.


İstikamet ; 3.Lig !  

Pazar sabahı 5'te Lokalde toplanılıp sabah namazına gidilecektir.  İsteyen herkes gelebilir bu arada maça diğer şehirlerden gelecek olanlar yol güzergahları bellidir. Stad merkezi yerdedir ve hemen ulaşabileceğimiz konumdadır. Stadyumun 7.000 kapasiteli olduğunu öğrendik dışarda kalanlar olabilir herkesin en geç 13:00-13:30'da stadyum önünde olması rica olunur. İzmir'den gelecek olanlar direk stadyuma ulaşabilirler. Trakyadan gelenler bizle birlikte büyük konvoya katılabilir. Özel araçlarla gelecek olanlar sahil yolundan bağdat caddesi yolunu izleyerek stada rahatça ulaşabilirler. Büyük bir kitleyle Maltepe'de görüşmek üzere, bu taraftar herşeyin en iyisini hak ediyor.
     

Not : 
Sabah yaptığımız haber analizi öğlen saatlerinde doğrulandı. "Ufuk'ta İstanbul var" başlığı altında yaptığımız haber aynı belirttiğimiz prosedürlerle gerçeğe dönüştü. Forza Karagümrük ailesi olarak en başından beri doğru, gerçekçi yayın politakımızı bugünde göstermiş olduk. Bizi takip eden herkese teşekkürler..

Hiç yorum yok: