13 Kasım 2011 Pazar

Şampiyonluk nağmeleri, inletiyor tribünleri.. 0 - 3

Ligimize verilen ara sonrası yine bir pazar günü sevdamız uğruna düştük yollara. Yapılan tüm oyunlara rağmen, maçı g.osmanpaşa'ya aldırmalarına rağmen, hafta içi dediğimiz gibi ; '' HEPİNİZİ YENECEĞİZ'' sözümüzü yerine getirip maçtan 3 puanla ayrıldık. Bizler tribünlerde, futbolcular sahada o formanın hakkını vererek maçın sonunda 3 puan farkla liderlik koltuğuna kurulduk. Adapazarıspor'la başlayan seri 3 maça çıktı ve artık şampiyonluk şarkıları çok daha gür sesle söylenmeye başladı.

YAKICAZ DEDİK, YAKTIK..

Tarihi başarılarla dolu semtimizi her zaman ki gibi yanlız bırakmadık ve ezelden beri gittiğimiz yeri Karagümrüğe çevirmeyi alışkanlık haline getiren Karagümrüklüler olarak her zaman ki görevimizi yaptık. Tekrar söylüyoruz bu taraftar hiç bir klübe nasip olmaz. Amatör bir maça böyle giden bir topluluğu üst ligler'de nasıl gideceğini az çok sizler tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım.


Gaziosmanpaşa Sokakları   ercevik34

DİLLERE DESTAN TARAFTARINLA,ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR SANA..
6 maçta 4 galibiyet , 2 beraberlik ve 14 puanla lider durumdayız. Artık gerçekten yeter çocuklar bizim yerimiz buralar değil evet belki zamanında bizim vesile olduğumuz olaylar, belki TFF'nin masa başı oyunları bizi buralara düşürdü ama unutmayın acıyı yaşayan daha güçlü bir şekilde geri döner. Biz buna en büyük örneği göstermek için bu sene şampiyon olup 3.lig'e oradanda güzel günlere gitmek istiyoruz. Tarihinde defalarca Süper Lig oynamış semtimiz buraları hak etmiyor. Hiçbir klüple birleşmeden, yardım almadan, alnımızın teriyle şampiyon olacağız inşallah, tek tek çıkacağız basamakları, yolun sonu aydın çocuklar..

MAÇIN GOLLERİ VE MAÇ SONU GALİBİYET SEVİNCİ..



Hiç yorum yok: