17 Kasım 2011 Perşembe

Bu sene bitsin hasret..

Yaşamak Sevmekse Eğer Seni , Biz Hiç Ölmedik 1926'Dan Beri..

Profesyonel liglere veda edeli 2 yıl oldu ve o 2 yıl içinde bulunduğumuz psikolojiyi, hüznü, acıyı kimse bilemez. Evet bazı takımlar gibi belki isyan edip manşet olmadık basında ama muhteşem taraftarımızla hiç bir zaman gündemden düşmedik. Belkide Dünya'da hiç bir amatör takımda olmayan bir tutumu gösteriyoruz taraftarlar olarak. Zaten kim demiş ki amatör? Sevdamız hep profesyoneldi, hepte öyle olacak. Her düşüşün bir çıkışı vardır unutmayın. Malesef kendi hatalarımızı da kabul etmeliyiz bu takımın düşmesinde bizimde rolümüz vardı. Olduğumuz her maçta olay, yaralı olunca düşürmek istedikleri semtimize adeta malzeme çıkartmıştık ama bizim kavgamız ihanetleydi onu anlayamamışlardı 2006da başlayan 1.Lig'ten ard arda düştüğümüz duruma isyanımızı kavgayla gösteriyorduk ama olmadı, anlayamadılar..

Zaten bu amatör denen lige fazla olduğumuzu düştüğümüz ilk sene gösterdik açık ara farkla şampiyon olup attığımız 60 üzeri gol düştüğümüz hemen sene çıkacağımızın göstergesiydi. O yıl terfi denen şey vardı ve ilk maçı almamıza rağmen 2.maçı, hatta 3.maçı oynayacaktık oysa geçen sezon 10-11 sezonu lider olan direk 3.lig'e çıktı ve biz bu sefer şansımız yok ya bikere 4.bitirdik aleyhimize verilen cezalar bizim gardımızı düşürmüştü. Bu sene tekrar statü değişti lider tek maç play-off oynayacak, 2. iki maç. Biz tabi ki lider olup hemen bu play-off maçının gelmesini bekliyoruz. Bu sene güveniyoruz size çocuklar, bu sene çıkacağız. Önce 3.lig oradan da güzel günler bizi bekliyor inşallah.

Artık o arzuladığımız profesyonel liglere dönmeye çok yakınız. Unutmayın ne kimsenin yardımıyla, ne takım birleşmesiyle nede masa başı oyunlarıyla çıkıyoruz. İnananların, birliğin, acılara karşı dik duran semtimizin büyük insanlarıyla bunu başarmak üzereyiz. Hedefimiz mart ayının sonuna kadar bütün maçları alıp grubu lider bitirmek ve tek maç oynayacağımız terfi maçına bütün semt akın edip 3.lig'e geri dönmek.

Bu taraftar şuan tarih yazıyor unutmayın ilerde oynayacağımız en üst kademede bugünleri hatırlayıp, anılarımızı depreştirmek için şuan omuzomuza olmamız gerçekten hem çok duygusal, hemde muhteşem ötesi. Düştüğümüz seneden beri 1 tane bile deplasman kaçırmayan hatta kabataslak son 5 yıldır desek yalan söylemiş olmayız. Bütün herkesin bizi hayranlıkla izlediği tribünlerimiz daha üst ligleri hak etmiyor mu sizce ? Tabii ki hak ediyor bu semt 3büyüklerden sonra İstanbul'un en büyük klübü! Kötü günler artık bitiyor çocuklar, iyi günlere hep beraber savaşmaya hazırmıyız ?

Hiç yorum yok: