3 Ekim 2011 Pazartesi

Güzel günler için, büyük konvoya HAZIR MISINIZ ? ( PAZAR )

Geçen haftaki yazımızda belirtmiştik güzel günlerin gelmemesi için artık hiçbir sebebin kalmadığını. Ve ilk maçta bunu futbolcularımız 4-1lik galibiyle bize gösterdi.

Biz, taraftarları anlatmaya gerek var mı ? Gittiğin heryerde peşinden gelmedik mi ? Gittiğmiz heryeri SİYAH-KIRMIZIya boyamadık mı ? İşte yine geliyoruz, arkanda ki bu büyük taraftar hep seninle olmadı mı bugüne kadar diyip pazar günü armanın peşinden çorlu'ya çığ gibi geliyoruz.

Bu takım bu sene ilkbahar ayını gördüğünde 3.lige çıkmış olacak inşallah ve seneye 2.lig planları yapacağız. Güzel günler bizi bekliyor büyük semtin büyük insanları pazar günü herşeyi bırak formanı,atkını al maçta sende yerini al..

ETKİNLİĞE KATILMAK İÇİN TIKLA

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Çorlu'da , tribünlerinde arkadaşlarımız,dostlarımız var onlar büyük bir heyecanla bizi bekliyorlar. Tüm Çorlu bizle oynayacağı maç için sevinçli. Çorlu girişinde çiçeklerle karşılamayı düşünüyorlar bizi, kimse tahriklere kapılmasın. Bize olay değil galibiyet lazım yeni yasa çerçevesinde en göze batan klüp olarak dikkat edelim kendimize herkes takımını desteklemeye gelsin, daha çok nasıl bağırırım diye düşünsün aksini kimse düşünmesin. Yapacaklarımızı her zaman yaptık , olursa yine yaparız.