18 Ocak 2012 Çarşamba

Büyük karşılama sonrası ne dediler ?


Karagümrüklü Taraftarların Antalya'dan kamptan dönen Karagümrük Kafilesini meşalelerle havaalanında karşılamasının ardından, sosyal paylaşım sitelerinde, kimler ne dedi? 

As Başkanımız İbrahim Tatar: "Havaalanında bizleri karşılayan muhteşem taraftarımıza teşekkürler. Küçük bir semtin yüreği büyük insanları"

Kaleci Murat: "Hepinize çok teşekkür ederiz"

Hayrullah Çopur: "Taraftar görün, inşallah bu sene bu takım şampiyon"

Alperen Hamza Çolak: Taraftara hitaben "Fazlasınız"

Umut Ceylan: "Ne Galatasaray ne Beşiktaş gelen Karagümrük"

Oğuzhan Türkmen: "Taraftarın kralı büyük Karagümrüklülere teşekkürler, hep yanımızdaydılar"

Emrah Çilingir: "Atatürk havalimanı ve Karagümrük'ün muhteşem taraftarı her zamanki gibi. Sağolun"

Sinan Yüksel: "Tüm taraftarlarımızın ayağına sağlık. Bu takım bu sene ... şampiyon. Şampiyon takımın taraftarları"

KARAGUMRUK.ORG

"Karagümrük taraftarlarından çılgın çıkarma" başlığıyla istanbulamator.com sitesinde çıkan haberi 'devamını oku'yu tıklayarak görebilirsiniz. 



Cumartesi günü Antalya kampını tamamlayarak 17.00 uçağı ile İstanbul’a hareket eden Karagümrük kafilesine Atatürk Havalimanı’nda sürpriz bir karşılama yapıldı. Yaklaşık 300 kadar Karagümrük taraftarı soğuk havaya da aldırış etmeyerek takımlarını meşalelerle karşıladı. Uçaktan indiklerinde neye uğradıklarını şaşıran teknik heyet ve futbolcular kendilerine gösterilen ilgi karşısında adeta şok oldu. Taraftarlar tezahüratlarla uzun süre Atatürk Havalimanı’nı ‘Şampiyon Karagümrük’ sesleriyle inletti. Aynı saatte havaalanına iniş yapan diğer yolcular da şaşkın bakışlar arasında taraftarların şovunu izledi. Taraftarlar sitemize yaptıkları ortak açıklamada “Bu insanlar ne Barcayı, ne Real’i, ne Milan’ı karşılamak için oradaydı. Ne de Xavi yi, Messi’yi, Ronaldoyu görmek için. Bu insanlar sevdalısı olduğu renkleri ve o kutsal formayı giyenleri karşılamak bağırlarına basmak için oradaydı. Karagümrük sevgisi öyle bir sevgi ki bunu dışarıdan anlamak mümkün değil. Geleceksin bu insanların arasına karışacaksın. Bu anı yaşayacaksın. İliklerine kadar hissedeceksin. O zaman belki anlarsın. Anlayınca da ağlarsın sözde büyüklerin peşinden koşarak kaybettiğin yıllar için. Bizler şuan Süper Ligde değil, bölgesel amatördeyiz şuan için belki. Sizler aldığınız kupalarla sevinirken bizler KARAGÜMRÜKLÜ olduğumuz için seviniyor,övünüyoruz. Fatih Sultan Mehmet'in bize emaneti olan kutsal semtin insanı olduğumuz için gurur duyuyoruz. KARAGÜMRÜK Fifa'nın, Uefa'nın, Federasyonun çıkardığı bültenlerde değil TARİHİN YAŞANDIĞI SEMTTE, TARİHİN ANLATILDIĞI ANSİKLOPEDİLERDE ve BELGELERDE.’ ifadesini kullandılar.

Hiç yorum yok: