4 Aralık 2011 Pazar

Bizimle uğraşamazsınız ! 1-2

Düştük yine yollarına..
Geçen haftayı bay geçiren Karagümrüğümüzü bu hafta akyazı'da yanlız bırakmamak üzere sabah 10'da yollara düştük. 1 gibi akyazıya vardık, yoğun güvenlik önlemleri altına maça girdiğimiz an akyazılılar burası akyazı ve benzeri bizi tahrik edici sözler sarfetmesi ufak atışmaya neden oldu tam kadro tribüne girdiğimizde ise bize bu sefer hoşgeldiniz temposu tutarak ilginç bir yaklaşımda bulundular. İlerleyen dakikalarda 2bini aşan akyazı taraftarlarının bize yine küfürlü ve taşlı saldırılarda bulunmaları üzerine sinir küpüne dönen taraftarlarımız akyazının tribünlerine girmek istedi ayrıca maçta 20 dakikaya yakın durdu. Sakinleşmekte zorluk çeken taraftarımız tribünlerden dışarıya çıkartıldı. Yediğimiz gol sonrasında sözlü tahriklere devam eden akyazı taraftarlarına cevap vermeyen taraftarımız attığımız gol sonrası büyük sevinç yaşadı. Muhteşem taraftarlarımız galibiyeti maç sonu futbolcularla doyasıya kutladı.

Bizim yolumuza engel olmak isteyenler her zaman ki derslerini aldı, biz bu lige fazlayız inşallah sezon sonu ipi göğüsleyip yavaş yavaş hak ettiğimiz yerlere çıkıcaz! Bizim adımızla prim yapmak isteyenlerede bir öneride bulunmak istiyoruz; '' Biz yanlış seçimiz bırakın boşverin bizi, kimi alıyorsanız alın karşınıza ama bizi almayın! ''
Hep böyle çocuklar,hep böyle..

Sahada amatör maç olmasına karşın tüm müdahalelerde,olaylarda profesyonel ve sakin görüntü takınan futbolcularımız sahada şanlı formamızın hakkını vererek yüzümüzü kara çıkartmadılar. Onlar herşeyin farkındalar, şampiyon oldukları takdirde bu muhteşem taraftarın neler yapabileceklerini biliyorlar hep böyle çocuklar hep böyle sezon sonu inşallah güldüreceksiniz yüzümüzü..

Muhteşem Taraftarımız..

Fazla söz söylemek düşmez taraftarımıza.. Onlar herşeyin en iyisini hak ediyor! Amatör lig olabilir ama sevdamız profesyonel! Gittiği heryeri Karagümrüğe çevirmeyi alışkanlık haline getiren taraftarımız geleneğini bozmadı ve galibiyette başrol oynadı..

Hiç yorum yok: